Taas messuilut takana ja mukava oli vaihtaa kulumisia. Kuuntelussa oli lähinnä Hehku, mutta myös Loimu ja Huuhkaja malli. Palaute oli jälleen kerran mieltä lämmittävää. Messuvieraat äänestivät äänellisesti parasta osastoa ja kovassa seurassa Harrin Kaiutin sai eniten ääniä, kiitos vieraille :)

Tietysti etupää oli laadukas toimiva paketti joka on tullut tutuksi, mutta on hyvä muistaa että ASR-Ayre setin hintalappukin oli laatupelin sarjassa näissäkin High End kekkereissä paremminkin sieltä edullisemmasta päästä.

Tilanne vain on se että messuilla osastollani esiteltävien kaiuttimien hintataso on niin maltillinen että se tekee kontrastia kokonaisuutta ajatellen.

Mielestäni on turha ajatella onko rahallinen panostus kallellaan mihin suuntaan setissä, tärkeintä varmaankin on millainen illuusio saadaan korvin kuultavaksi.

Täytyy myös hieman valaista tuota 25-vuotis virstanpylvästä, nimittäin kaiuttmien kanssahan olen ollut paljon pitempään tekemissä kuin mitä kaupparekisterimerkinnästä on aikaa kulunut.

Ensimmäisiä kaiuttimia tein jo 80-luvun alussa. Vuosikymmenen puolivälissä oli malleja myynnissä jälleenmyyntiä myöten, mutta kaupparekisteriin Harrin Kaiutin merkittiin vasta 1989, eli lähes 10 vuotta myöhemmin.

80-luvulla sain kirjeitä kun selviteltiin kuuntehuoneita ja tarpeita, 90-luvulla tuli faxit ja 2000-luvun saattelemana on menty sähköpostien merkeissä, onneksi moni vielä soittaakin tai tulee käymään ja sekös aina mieltä lämmittää :)

 

Harrin Kaiutin
040-557 1778

Sykäräisentie 1518
69410 SYKÄRÄINEN

harri.isoniemi@harrinkaiutin.fi
Myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Go to top

www.harrinkaiutin.fi | Copyright Harrin Kaiutin | Sivut toteutti: webser