Sarja P21

osina

Sarja P21 S8 Kotelopiirros

Sarja P21 R23 Kotelopiirros

Kaksitie rakennussarja, jonka järeä ja laadukas Seasin 8 tuumainen bassokeskiääninen antaa puitteet rakentaa tasapainoinen äänentoisto hieman isompaakin kuunteluhuoneeseen, mutta Sarja P21 sopii myös hyvin pieneenkin tilaan suljettuna versiona, kuunteluetäisyyn vähintään 1,5m.

Suuntaavuus on keskialueella voimakkaampaa kuin pienemmillä malleilla, mutta kohtuullisen matala jakotaajuus tasapainottaa tässä tapauksessa tehovastetta ja toisto on ilmavampi kuin äkkiseltään luulisi.

Sarjalle on tunnusomaista kevyt bassotoisto, joka huomioitava varsinkin isommassa tilassa, mutta se mitä bassoa tulee, tulee kontrollin kanssa. Bassotoisto ulottuu noin 45Hz:iin refleksiversioilla.

Suljettuna voi tehdä esimerkiksi koko setin tai keskikaiuttimen,  todella pienellä P21 S8 versiolla, joka sopii hyvin myös seinäsijoitukseen maltillisen bassotoiston vuoksi. Subwoofer voisi olla silloin tukevoittamassa toistoa.

Rakennusohjeet suljetun lisäksi kahdelle refleksiversiolle: jalusta / hylly ja pilariversio.

Toimituksen tulee mukaan MDF-etulevy jossa jyrsinnät valmiina, vaihtoehtoisesti voidaan toimittaa suuntainmuoto jos halutaan käyttää omaa etulevyä.

Muista tilatessa ilmoittaa minkä P21 version aiot rakentaa.

 

 Harrin_Kaiutin_Hinnasto,

 Kyselyt ja tilaukset     http://harrinkaiutin.fi/yhteystiedot

Viimeksi muutettu keskiviikko, 09 kesäkuu 2021 16:06

Uusimmat artikkelit kirjoittajalta Harri Isoniemi

Muita artikkeleita tässä kategoriassa:

Harrin Kaiutin
040-557 1778

Sykäräisentie 1518
69410 SYKÄRÄINEN

harri.isoniemi@harrinkaiutin.fi
Myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Go to top

www.harrinkaiutin.fi | Copyright Harrin Kaiutin | Sivut toteutti: webser