Tuomas Meriläinen - Huuhkaja jalusta refleksi

Merilainen Huuhkajat 20150731 011b

Ensimmäiseksi täytyy sanoa, että valkopetsattu viimeistely on onnistunut meidän mielestä ihan nappiin. Kaiutin on niin tyylikäs että siinä silmä lepää, en ole kauniimpaa kaiutinta nähnyt.
 
Lisäksi viimeistelyn laatu on tasoa, jollaiseen en ole aiemmin törmännyt - niin viimeisen päälle olet nämä tehnyt. Yli 30 vuotta alalla näkyy. Ja kuuluu.
 
Olen melko huono kuvailemaan ääntä sanoin niin en edes yritä, ainakaan kovin tosissaan. Sen voin sanoa että minun musiikkimaullani nämä toimivat erinomaisesti. Vokaalit tulevat niin maukkaasti ja puhtaasti tarjolle, että en edes uskaltanut sellaista toivoa.
 
Kuminaa en ole enää havainnut ollenkaan - basso on kiinteä ja kuten kuvailitkin, ryhdikäs.  Minun tilassani huuhkaja toistaa  riittävän alas, enkä jää kaipaamaan tukevampaa bassotoistoa.
 
Kun otin ensimmäistä kertaa yhteyttä niin kerroin ongelmasta että ääni paikallistuu kuuntelupaikalla selkeästi toiseen kaiuttimeen edellisissä kaiuttimissani - tuosta päästiin nyt eroon! Kuulostellaan koko ajan lisää ja pidän näistä koko ajan enemmän ja enemmän, tekee todella mieli kuunnella musiikkia.
 
Huuhkajilla on sielu ja meille ne eivät ole vain kaiuttimet. Jalusta-asiakin hoitui kauttasi vaivattomasti. Lisäksi nämä piikinalustat ovat todella hyvät koska kaiutin seisoo piikkien varassa tukevasti ja kaiuttimia on helppo liikutella.
 
Olen siis todella tyytyväinen saamaani palveluun ja voin vilpittömästi suositella Harrin Kaiutinta. Kiitos siitä että olen saanut asioida kanssasi ja kiitos antamastasi tuesta ja neuvoista! Luultavasti palaamme juttuun näiden asioiden tiimoilta, koska kuten sanoit lähtiessäni - tästä on nyt hyvä aloittaa :)
 
Tuomas Meriläinen

Viimeksi muutettu tiistai, 06 lokakuu 2015 23:08

Muita artikkeleita tässä kategoriassa:

Harrin Kaiutin
040-557 1778

Sykäräisentie 1518
69410 SYKÄRÄINEN

harri.isoniemi@harrinkaiutin.fi
Myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Go to top

www.harrinkaiutin.fi | Copyright Harrin Kaiutin | Sivut toteutti: webser