Jussi Silvennoinen

Jussi Silvennoinen Rakennussarja P18 R13

Sarja P18 R13

Morjes Harri,

Palautteen anto on ollut mielessä useaan otteeseen, mutta nyt viimein ennätin kirjoittelemaan sitä sinulle.

Alkuun on heti todettava, että P18 -rakennussarja ja vuolukiviset kaiutinkotelot toimivat yksiin erinomaisesti, ainakin omaan makuun.

Kaiuttimet ovat olleet parin kuukauden aikana hyvin aktiivisessa käytössä, niiden myötä musiikin kuunteluun avautui oikeastaan uusi ulottuvuus ja monista läpisoitetuistakin levyistä on saanut aivan uudenlaista iloa irti.

Kaiuttimilla olen kuunnellut musiikkia laidasta laitaan, rockista konemusiikkiin ja popista progeiluun. Elokuvakäytössä kaiuttimet ovat myös lunastaneet kannuksensa.

Soundi on miellyttävän tasapainoinen ja kuulas - musiikki virtaa estoitta huoneeseen. Potkua setistä löytyy ja alakertaa puhallellaan selkeästi ja kivutta noin 35 hertsiin saakka.

Vuolukivikaiuttimet olivat ensimmäinen kaiutinrakennusprojektini, ne toimivat Savonlinnassa suorittamieni teknisen työn aineopettajaopintojen kivityöprojektina.

Sinua Harri täytyy kiittää erityisen paljon ammattitaitoisesta ja perusteellisesta luotsauksesta.

Asiakaspalveluasenne on esimerkillinen: on myös hyvä, että Harrin kaiuttimen tietotaito on hyvin tavoitettavissa ja asioihin reagoidaan tehokkaasti.
Voin suositella Harrin kaiuttimen palveluita ja tuotteita todellakin myös aloittelijalle. Sikäli kun Harrin huomiot ja ohjeet noteeraa, voi kokemattomampikin rakentelija päästä hyvin mieluisaan lopputulokseen.

Kuvassa kaiuttimet tekemilläni jalustoilla Teknologiakasvatuksen näyttelyssä toukokuussa.

Hyvää kesää ja kiitokset vielä!
Jussi Silvennoinen

Muita artikkeleita tässä kategoriassa:

Harrin Kaiutin
040-557 1778

Sykäräisentie 1518
69410 SYKÄRÄINEN

harri.isoniemi@harrinkaiutin.fi
Myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Go to top

www.harrinkaiutin.fi | Copyright Harrin Kaiutin | Sivut toteutti: webser