Harrin Kaiuttimet on perintötavaraa ja niiden kunnostus vuosikymmenien käytön jälkeenkin on kannattavaa, mm. kotelot on tehty siten että ne kestää yleensä useamman kaiutinelementin käyttöajan eli vähintään pari sukupolvea. Äänenlaadullisesti liikutaan varhaistenkin mallin osalta hyvässä luokassa.

Osa malleista on myös todella harvinaisia, joko uniikki tai muutaman kappaleen valmistuserää.

Omaan tietooni ei ole tullut vielä tuhansin kautinparien määrästä yhtään kierrätykseen mennyttä kaiutinparia, joka tuntuu tietysti hienolta.

Kun kaiutin vaatii elementin vaihtoa tai muuta huoltoa, niin  on hyvä ottaa asiassa yhteyttä ennen rahditusta.

Yhteydenoton jälkeen tiedetään mikä kaiutinmalli on kyseessä ja millainen on kyseisen kaiutinmallin elementtien varastotilanne tai saatavuus. Myös muu tekniikka ja kaiutinelementtien tai muun rakenteen kestävyys sekä ominaispiirteet on jo selvillä.

Joitakin malleja voidaan korvata korvaavalla elementillä, korjata alkuperäinen tai jakosuodinmuutoksin käyttää korvaavaa toimivaa elementtiä. Summassa eri kannata mitään elementtiä vaihtaa, kaiutin ei toimi enää silloin tarkoitetulla tavalla.

Hyväksi koettu tapa on että laitan kaiuttimien mukaiset pakkauslaatikot asiakkaalle paluu rahtikirjan kanssa, joilla voidaan rahtiasiat hoitaa kätevästi ja turvallisesti, usein alkuperäisiä pakkauslaatikoita kun ei enää vuosien tai vuosikymmenien jälkeen löydy.

Joskus asiat selviää ja huoltotoimenpiteet voidaan suorittaa ohjeiden mukaan paikanpäälläkin, mutta tärkeintä on että saadaan kaiuttimet hyvään kuntoon tulevia vuosia varten, silloin tekijäkin nukkuu yönsä rauhallisin mielin :)

Harrin Kaiutin
040-557 1778

Sykäräisentie 1518
69410 SYKÄRÄINEN

harri.isoniemi@harrinkaiutin.fi
Myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Go to top

www.harrinkaiutin.fi | Copyright Harrin Kaiutin | Sivut toteutti: webser