Follow Me on Pinterest
Latest Pins:

Harrin Kaiutin Verkkokauppa

Tervetuloa Harrin Kaiuttimen verkkokauppaan.

Täältä voit tilata rakennussarjoja sekä kaiutintarvikkeita. Kauppa on vielä keskeneräinen, eikä koko mallistoa ole listattu kauppaan. Mm. valmiit kaiuttimet voit tilata myös sähköpostin välityksellä osoitteesta harri.isoniemi@harrinkaiutin.fi, puhelimitse puh. 040-557 1778.

Tutustu tilausohjeisiin ennen tilauksen tekemistä. Ohjeet löytyvät kaupan tietosivut osiosta "Tilauksen tekeminen" linkissä.

Kieli
Suomi English
Tyhjä
Tervetuloa! Kirjaudu tai luo tili.
Tilauksen tekeminen

Ennen tilauksen tekemistä on hyvä tietää muutama asia niin vältytään ylimääräiseltä selvittelyiltä.

Rakennussarjatoimitus sisältää kaiutinelementit, jakosuodinkomponentit, liitinpaneelit, ruuvit, tiivistettä, sisäiset kaapelit ja ohjeet, ellei toisin mainita. Joissakin sarjoissa tulee myös mukaan etulevy tai suuntain.

Huomaa lisätä halutessasi myös vaimennusvanu ja mahdollinen refleksiputki tilaukseen. Joissakin sarjoissa vanu kuuluu mukaan.

Eri kotelo ym. vaihtoehdot on syytä huomioida, jotta valitset sopivan version kuuntelutilaasi.

Refleksiviritteiset versiot on merkitty mallimerkinnällä R. Esimerkiksi WR14 R7, jossa R7 tarkoittaa refleksi 7 litraa kotelotyyppiä. Vastaavasti WR14 S5 jossa merkintä S5 tarkoittaa; suljettu 5 litraa.

Yleistäen suljetut kotelotyypit sopivat paremmin pieniin betonirunkoisiin kuuntelutiloihin lähelle rajapintoja sijoitettuna tai subwooferin parina. Refleksiviritteiset taas sopivat sellaisenaan hieman etäämmälle seinästä sijoitettuna sekä suurempiin tiloihin.

SE- merkintä tarkoittaa, että sarja sisältää laadukkaammat jakosuodinosat. Joihinkin sarjoihin on saatavissa myös toleranssien optimointipaketteja, erilaisia refleksiputkia, muita optioita tai suodinvalinta tilan mukaan.

Jos haluat lisätietoja, niin voit ottaa yhteyttä sähköpostitse ja selvitetään asia ilman eri veloitusta.

Harrin Kaiuttimen rakennussarjavalinta tarkoittaa vahvaa tukea ja palvelua koko projektin ajaksi.

Huomioithan, että hinnat ovat kappale hintoja.

Powered By JooCart
kaakkuri

Harrin Kaiutin
040-557 1778

Sykäräisentie 1518
69410 SYKÄRÄINEN

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Myös iltaisin ja viikonloppuisin.