Follow Me on Pinterest
Latest Pins:

Metso

osina

osinaosinaosina

Suositun Kaakkuri -mallin yksipistesäteilijä on saanut parikseen loistavan, nopeasti reagoivan basson. Yhdistelmästä syntyi viimein Harrin mallistoon järeämpi, suurempaankin tilaan soveltuva kaiutin.

Metson äänessä on vakautta ja ilmavuutta kuten Kaakkurissakin, mutta tuloksena on kuitenkin kokonaisvaltaisempi ja hallitumpi toisto, joka ulottuu virityksestä riippuen aina jopa alle 30Hz:n. Monikanavakäytössä saavutetaan erinomainen yhtenäisyys.

Huoneakustiikan ja tilan vaikutusta ei voi koskaan aliarvioida.

Metso on sovitettavissa hyvin erilaisiin kuuntelutiloihin, koska sointitasapainon ja bassotoiston säätömahdollisuudet ovat mittavat.

Saatavissa useita eri kotelomalleja; pienestä suljetusta suurempaan refleksimalliin. Kotelomateriaalina erikoisraskas kaksiosainen MDF-levy, kaksinkertainen viilutus. Pintaviiluna erittäin harvinainen, leikattu loimukoivu. Jiiriliitokset sisäisin kaksoispontein.

Jakosuodinosat ovat korkealaatuisia, osin käsin tehtyjä. Sovitetut kaiutinelementit ovat hoitoainekäsiteltyjä. Taajuusvastetoleranssi on erittäin pieni. Saatavissa sormisuoja yksipistesäteilijälle. Liitinpaneelissa WBT:n naparuuvit.Pintakäsittely ja sisäinen johdotus toiveiden mukaan.

Takuu: 5 vuotta.

Lisätietoa

  • Tekniset tiedot: Metso
  • Kaiutinelementit: 25mm,180mm, 220mm
  • Impedenssi: 6 Ohm
  • Herkkyys: 88dB
  • Tehonkesto: 20-250W
  • Mitat, (L x K x S): 250 x 1005 x 300
  • Massa: 30kg
Luettu 20240 kertaa
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Huuhkaja Teeri »
kaakkuri

Harrin Kaiutin
040-557 1778

Sykäräisentie 1518
69410 SYKÄRÄINEN

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Myös iltaisin ja viikonloppuisin.