Tilaaminen

Tässä asiaa hieman toimintaperiaatteistani ja ajatuksia niistä mahdollisuuksista mitä voin kaiutinhankintaa ajatellen tarjota.

Harrin Kaiutin on pieni, innovatiivinen yhden tekijän yritys, joka valmistaa pääasiassa tilaustyönä erilaisia laadukkaita kaiuttimia tai yhtenäisiä sarjoja suoraan asiakkaalle. Suurempaan jälleenmyyntiin ei ole tähdätty, koska valmistusmäärät ovat pieniä. Pyrkimyksenä on suuren kapasiteetin sijaan toimia pienenä kaiutinvalmistajana, joka palvelee asiakastaan monipuolisesti, yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti koko projektin ajan.

Miksi kaiuttimien hankintaan ja niiden sovittamiseen erilaisiin kuuntelutiloihin kannattaa nähdä vaivaa?

Kokemus on osoittanut, että on yksistään eduksi käydä hanke perusteellisesti läpi asiakkaan kanssa. Äänentoistoa ajatellen kaikki osatekijät ovat tärkeitä, mutta kaiutin on vahvasti sidoksissa kuuntelutilaan sekä kuunteluetäisyyteen ja siksi pohjatyö on tärkeää. Kuuntelutila on yksilöllinen ja väärällä asennuksella tai mallivalinnalla voi pilata hyvänkin laitteiston toiston. Esimerkiksi tietokoneen kanssa lähikenttään tulevat kaiuttimet on valittava harkiten.

Ongelma on todellinen, ja olenkin panostanut toiminnassani tämän epäkohdan selvittämiseen parhaan kykyni mukaan jo vuosikymmenten ajan. On syytä myös muistaa se tosiseikka, että kun kaiutin on harkitusti osa sisustusta ja kun sen esilläoloa arvostetaan, silloin luodaan edellytykset myös onnistuneelle lopputulokselle joka suhteessa.

Mitä sitten voidaan tehdä, että yhdessä onnistuttaisiin ratkomaan ongelmat?

Jos olet päättänyt ottaa kaiuttimen ja kaiutinrakennussarjan hankinnan vakavasti, voit jo alustavasti ennen yhteydenottoa miettiä vastauksia seuraaviin kysymyksiini tai toki näitä voidaan pohtia yhdessäkin.

Kaiuttimesi käyttötarkoitus ja malli

 • Millaiseen käyttöön kaiuttimet olisi tulossa ?
 • Musiikkimaku ?
 • Haluatko kaksi vai monikanavaisen järjestelmän?
 • Tuleeko kysymykseen valmis kaiutin vai mahdollisesti rakennussarja?
 • Haluatko lattiamallin vai olisiko muu malli sopivampi?
 • Entä pieni kaiutin erillisen bassoyksikön eli subwooferin kanssa?
 • Erillinen aktiivinen subwoofer?
 • Tehonkestovaatimukset?

Kuunteluhuoneen visiot

 • Lähetä piirros huoneen mittasuhteista ja kaiuttimien sijoitusvaihtoehdoista
 • Kerro huoneen akustiikasta sekä seinien, lattian ja katon runko ja pintamateriaaleista
 • Kuunteluhuoneen ja vapaan kokonaistilan neliöt ja huonekorkeus?
 • Kuunteletko mieluummin yhdestä paikasta vai arvostatko enemmän laajaa kuuntelualuetta?


Muistathan että hyvin laajan kuuntelualueen tavoittelu voi huonontaa äänitteiden tilatoistoa

 • Mikä on kuunteluetäisyys ?
 • Mahdollisen monikanavajärjestelmän keski- ja takakaiuttimien sijoitusvaihtoehdot?

Sisustukselliset näkökohdat

 • Kaiuttimen fyysinen koko ja muoto?
 • Loimukoivupinta lakattuna, petsattuna sopivalla sävyllä, vaiko esimerkiksi valkopetsattu pinta? Entä haluatko kestävän katalyyttilakkauksen vai vesilakan, entä kiiltoaste ?
 • Muut erikoistoivomukset?

Hintaluokka

 • Paljonko olet valmis sijoittamaan? Muistathan, että kaiutinhankinta voi olla jopa ainutkertainen ja Harrin kaiuttimet palvelee vuosikymmeniä.

Harrin Kaiutin palvelee kokonaisvaltaisesti; erilaiset yksilölliset kiinnitysratkaisut, jalustat, kaapelit ja mm. seuraavien huolella valittujen laatumerkkien edustukset: Arcam, Ayre, ASR, Cambridge Audio, Luxman, Tivoli Audio, Trigon. Myös monet muut merkit toimitusmyyntinä. Kaiuttimet toimitetaan sovitusti ja asiakkaalla on kahden viikon palautusoikeus. Kaiuttimien rakenne- ja materiaalitakuu on 5 vuotta.

Rakennussarjatilauksen voit tehdä toistaiseksi sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 040 557 1778.

Kaiutinvalintaa helpottaa, kun luet ensin Kaiuttimen valinta-sivun ja mietit näin valmiiksi eri vaihtoehtoja. Kuunteluun on mahdollisuus koko mallistoon Harrin Kaiuttimen tiloissa tai Hehku- malliin osalta myös AudioPorissa tai MR-Hifissä.

Tämä luo myös ainutlaatuisia mahdollisuuksia suunnitella kaiutinhankintaa.

Rakennussarjan ollessa kyseessä, on hyvä huomioida muut tarpeet, rakennussarjan mukaan ei kuulu refleksiputki tai vanu, ne lisätään tarpeen mukaan tilaukseen.

Hinnastosta näet refleksiputken hinnan. Vanun hinta määräytyy kotelotilavuuden mukaan; 0,3 euroa / kotelotilavuuslitra. Esimerkiksi yksi kappale Sarja P17 R14 (R=refleksi14=14 litraa) malliin vanua tarvitaan 14 litraa.

Mallin valintaa kannattaa voi halutessa käydä tämän jälkeen yhdessä läpi vaikka puhelimitse.
Kuuntelutilan kartoitus auttaa myös oikeaa valintaa.

Suunnittelu ja opastus ei maksa asiakkaalle mitään, ja on pieni vaiva joka palkitsee moninkertaisesti.

Yli 1000 euron tilauksen yhteydessä lähetän erillisen tilausvahvistuksen allekirjoitettavaksi.
Tämä ei koske kuitenkaan rakennussarjoja.

Yhdessä suunnittelemalla saavutetaan paras lopputulos.

Mielenkiintoisia hetkiä kaiutinhankinnan parissa!

Harri Isoniemi / Harrin kaiutin

Takuuasiat ja huolto

Rakennussarjojen osatoimituksilla sekä kaiutinelementeillä on vuoden takuu, laitteilla vähintään vuosi, kaiuttimilla rakenne ja materiaalitakuu kaksi tai viisi vuotta.

Poislukien väärinkäyttö. Huolto-osoite: Harrin Kaiutin, Sykäräisentie 1518, 69401 Sykäräinen

 

Tulossa.

Yleistä

Harrin Kaiutin toimii yleisten hyväksyttyjen kaupankäynnin ja verkkokaupan sääntöjen mukaisesti.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron, jos ei muuta mainita. Y-tunnus on 1409849-1

Hintojen muutokset ovat mahdollisia.

Harrin Kaiutin ICT kierrätysyhteisössä, EU:n säädösten mukaan: http://www.elker.fi/fi/Tuottajayhteisot/Jasenet?key=h

Tilaus

Voit tilata tavaroita suoraan sähköpostilla tai puhelimitse. Verkkokauppaominaisuutta ollaan rakentamassa ja se julkaistaan myöhemmin.

Kun käytät sähköpostia, niin muista ilmoittaa kaikki yhteystiedot ja lisätarvikkeiden tarpeet samalla kertaa, esimerkiksi refleksiputket ja vaimennusaine.

Jos haluat saada tietoa enemmän ennen ostopäätöstä kaiutinrakennussarjaa tai valmista kaiutinta hankittaessa, niin lue ensin sivuilta mallin valintaohjeita, vastaa ”yksilöllinen palvelu” lomakkeen kysymyksiin ja lähetä lomake minulle tutkittavaksi. Voit myös soittaa milloin vain tai lähettää sähköpostia, niin selvitetään asiaa yhdessä. Skype on myös käytössä.

Toimitusaika

Huomioi, että toimitusaika riippuu tilattavasta tavarasta. Pientavara, kaiutinelementit ja rakennussarjat pyrin lähettämään muutaman päivän kuluessa, jos tavaraa löytyy hyllystä. Toimitus kuitenkin viikon sisällä tai sovitusti.

Valmiiden kaiuttimien osalta varastossa olevat voidaan toimittaa eteenpäin yleensä viikon kuluessa. Tilaustöiden osalta toimitusaika selvitetään asiakkaalle, se voi olla joissakin tapauksissa kuukausia.

Maksaminen

Maksutapa voi olla sovitusti ennakkomaksu, postiennakko (posti sopivin lähetysmuotona yleensä pientavaroissa ja rakennussarjatoimituksissa), bussiennakko (sopivin rahtimuoto valmiiden kaiuttimien toimituksessa erilliskäsiteltynä) tai muu sovittu tapa, esimerkiksi osamaksu.

Ennakkomaksua varten lähetään sähköpostilla lasku, tavara toimitetaan kun suoritus näkyy tillillä. Huomaa, että viive ennakkomaksulla on yleensä 1-2 pankkipäivää.

Suurempien hankintojen yhteydessä Ilmoitetaan sähköpostiviestillä asiakkaalle lähetyksen seurantatunnus.

Tilattaessa valmiita kaiuttimia tai koteloita tilaustyönä, on maksettava 30% ennakkomaksu tilausvahvistuksen yhteydessä. Loppuosa maksetaan kun työn luovutus. Jos tilaus peruuntuu myöhemmin tilaajan toimesta, ei ennakkomaksua palauteta.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältää rahtimaksun painon tai tilavuuden mukaan sekä mahdollisen ennakkomaksun.

Lisäksi paketointikulut ja toimituksesta postiin / matkahuoltoon 3 euroa yli 2kg lähetyksiltä. Pienillä alle 2kg lähetyksillä mm. pikkupaketeilla tai kirjelähetyksillä paketointimaksu jää pois.

Isompien lähetysten kohdalla pakkauskulut katsotaan tapauskohtaisesti. Yleensä kustannus on 5-10 euroa pakkauksesta ja paketoinnista ja toimituksesta postiin tai matkahuoltoon.

Laskutuskuluja ei tule yksityisille asiakkaille, poikkeuksena osamaksusopimus.

Palautus tai vaihto-oikeus

Tavaralla on 14 päivän vaihto tai palautusoikeus, ehtona on kuitenkin että tavara on säilynyt virheettömänä. Ota yhteyttä ennen tavaran palauttamista. Kerro yhteystietosi, laita kuittikopio mukaan.

Poikkeuksena on tilaustyöt joiden palautusoikeus on ymmärrettävästi tapauskohtainen.

Kuljetusreklamaatiot

Jos tavara on vioittunut kuljetuksessa, on asiasta ilmoitettava heti kuljetusyhtiölle ja Harrin Kaiuttimelle. Jos lähetyksestä puuttuu jotain, niin ilmoita heti asiasta.

Takuuasiat ja huolto

Rakennussarjojen osatoimituksilla sekä kaiutinelementeillä on vuoden takuu, laitteilla vähintään vuosi, Kaiuttimilla rakenne ja materiaalitakuu kaksi tai 5 vuotta.

Poislukien väärinkäyttö. Huolto-osoite: Harrin Kaiutin, Sykäräisentie 1518, 69410 Sykäräinen

 

Harrin Kaiutin
040-557 1778

Sykäräisentie 1518
69410 SYKÄRÄINEN

harri.isoniemi@harrinkaiutin.fi
Myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Go to top

www.harrinkaiutin.fi | Copyright Harrin Kaiutin | Sivut toteutti: webser